Skip to the content

Overnatning

Hvis du gerne vil kombinere en lækker spiseoplevelse eller et arrangement med en overnatning, så ligger der en række lækre muligheder lige om hjørnet. Du kan både se ind i én eller flere overnatninger, og måske er et romantisk weekendophold lige det, I leder efter. Uanset hvilken overnatningsform og i hvor mange dage I vælger, så kan I altid kombinere skønne overnatningsmuligheder med både morgenmad og middag lige her på Høfde4.  

 

Forkælelsesophold for 2 personer

Forkæl dig selv og en person du har kær med et romantisk ophold for to på vores Strandhotel. Nyd to nætter i luksus, inklusiv lækker 2-retters middag og overdådig morgenmad på Restaurant Høfde4 og daglig adgang til vores Wellnesscenter, Blåvand Kurbad og Wellness (+16 år).

Weekendophold

Book et weekendophold i en af vores lækre hytter, på hotellet eller i en Strand- eller Vesterhavsvilla, og gør weekenden til noget helt særligt. Book samtidig bord til morgenmad og en lækker middag på Høfde4. 

Overnat i dejlig strandvilla

Strandvillaernerne ligger et bølgeskvulp fra Vesterhavet og er måske Danmarks lækreste feriebolig. Du får brændeovn indenfor og spa og pejs ude på terrassen - den ultimative hygge til de sene aftentimer under stjernerne.

Strandhotel

Nyd Vesterhavets brusen fra Hvidbjerg Strandhotel, der ligger i første klitrække ud til Vesterhavet. Hotellets snit er moderne og fokuserer på afslapning og velvære, og booker I på hotellets øverste etage, så kan I se frem til en skøn udsigt over Vesterhavet og Hvidbjerg Strand. 

Book bord

Har du lyst til en lækker bid mad? 
Reserver på tlf. +45 75 27 90 89