Skip to the content

Hold din fest på Høfde4

...og dine gæster vil sent glemme den

 

Hvis du gerne vil gøre dit bryllup, firmaets julefrokost eller måske en rund fødselsdag til noget ekstra særligt, så hold den ved Vesterhavets kant på Høfde4. 

Nyd et glas bobler eller en kold lemonade på vores terrasse til lyden af Vesterhavets brusen. Reserver hele restauranten til et morgenarrangement og byd nære og kære på vores skønne morgenbuffet eller inviter en særlig skare på en lækker aftenservering og lad dine sanser danse.

Fest og fødselsdag

Vi har allerede solid erfaring med at afholde fester, bryllupper, fødselsdage, barnedåb og meget mere. Hvis du ønsker at give dit næste arrangement lidt ekstra krydderi, så kontakt os, og vi lover at gøre dagen til noget særligt. 

Hold dit næste kursus eller møde på Høfde4

Afhold dit næste arbejdsarrangement på Høfde4. Vi tilbyder alt fra halvdagsmøder til heldagsmøder med overnatning. Se pakker og priser nederst på siden.

Magisk julefrokost

Hold julefrokosten på Høfde4 og lad sanserne danse til lystig julestemning og store smage. Vi tilbyder både traditionel julefrokost og julefrokost i Høfde4s juleånd!

Overnat ved Vesterhavet

Hvis du gerne vil spise en dejlig middag uden at tænke på en biltur hjem, så overnat hos Hvidbjerg Strand. Du kan vælge mellem det dejlige strandhotel, en lækker strandvilla eller en skøn feriehytte. Din overnatning ligger kun et stenkast væk.

Afhold møder eller kurser på Høfde4

Skal din virksomhed afholde et kursus eller et møde uden for kontorets faste rammer? Så book Høfde4 og gør begivenheden lidt ekstra speciel!

 

Morgenmad og frugt 
Kr. 175,00 pr. person

Morgenmad, frugt, frokost incl. 1 øl/vand 
Kr. 325,00 pr. person

Morgenmad, frugt, frokost incl. 1 øl/vand, eftermiddags kaffe med hjemmebag 
Kr. 425,00 pr. person

... på Hvidbjerg Strandhotel.

Morgenmad, frugt, frokost incl. 1 øl/vand Eftermiddagskaffe med hjemmebag 2 retters aftens menu incl. 1 øl/vand/ gl.vin, Overnatning i 2 værelses hotellejlighed med 2 personer pr. lejlighed incl. opredning, håndklæder og morgenmad, gratis entre i vores wellnesscenter 
Kr. 1200,00 pr. person

Book lokale

Vil du give din næste fest lidt ekstra krydderi?