Skip to the content

Morgenmad

Forkæl dig selv og dine medrejsende med en fantastisk morgen lige ned til vandet. På Høfde4 serverer vi en forfriskende morgenbuffet med lækre specialiteter, som du kan nyde i vores smukke rammer. På varme sommerdage får I Vesterhavet som baggrundsmusik fra terrassen, mens I kan varme jer ved pejsen på de køligere dage. Læs mere om buffeten herunder og book jeres morgenmad allerede i dag.

Book morgenmad her

 

Lækre råvarer og godt håndværk

Vores kokke står tidligt op for at sørge for den bedste madoplevelse til jer. I kan se frem til et klassisk morgenbord med blandt andet: pålæg, oste, marmelader, hjemmelavet leverpostej, æg, pølser, bacon og selvfølgelig hjemmebagte boller og rugbrød. Yderligere finder I kaffe, te, appelsin- og æblejuice og ingefærshots i buffeten. Sagt med andre ord; I kommer ikke til at gå sultne fra vores morgenmad. 

Den perfekte kombination ..

.. må være et luksusophold i vores feriepark og lækker morgenmad til at starte dagen på. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder vi en lang række af overnatningsmuligheder, der taler til alle - og uanset om du er kommet kørende i autocamperen, eller du bor i en af vores strandvillaer, så er morgenmad på Høfde4 altid en god idé og altid lige ved siden af. 

Ikke gæst i ferieparken?

Fortvivl ikke - du kan altid booke vores morgenbuffet, uanset om du bor i vores feriepark eller ej. Hvem ved, måske bliver du fristet til en ferie hos os, mens du nyder udsigten over Hvidbjerg Strand med din morgenkaffe?

Book bord

Er I blevet fristet til at prøve vores morgenmad? 
Reserver på tlf. +45 75 27 90 89